ENG / ESP / CAT
DISCOVERING RIALB

Descoberta de la Baronia de Rialb des de l'aigua. D'alt d'una llanxa gaudireu de la flora i la fauna de la zona mentre us endinseu als racons més encisadors del pantà.

Durada:

2'30 h

Punt de trobada:

A Ponts: Restaurant Valldans

Cal portar:

Vestit de bany, vambes velles, tovallola

Proporcionem:

Armilla salvavides

Transfer a l'activitat: 

Si no esteu més lluny de 20 km,15 € per persona. Si esteu més lluny, consultar

* Podeu afegir l'opció de fer Busbob (Banana) per només 10 € per persona.

** Tots els preus inclouen assegurança civil i d'accidents.

Des de 145€ per barca

Allotjament RECOMANAT

CAL METGE

Cal Metge és el lloc ideal per gaudir d'uns dies de vacances, situada al costat del riu i al mig del bosc aquesta casa ens proporciona un espai ideal per relaxar-nos al mateix temps que gaudim de totes les tecnologies. A l'estiu la seva piscina és perfecta per refrescar-nos, mentre que a l'hivern, la seva llar de foc ens aporta l'escalfor necessària. 

 

L'ERA

Gràcies a la seva proximitat al riu Segre, al pantà de Rialb i a les muntanyes del Pre-Pirineu, L'Era és el lloc ideal per allotjar grans grups. Equipada amb totes les comoditats possibles, és perfecta per recuperar forces després d'un dia ple d'experiències i d'activitats.

 

LA TORRA DE RIALB

 

Per completar la vostra experiència us podeu allotjar a l'Alberg de la Torra, davant del pantà de Rialb. Disposa de piscina, aire condicionat, calefacció, oferta d'oci, cultar i, evidentment, paisatgística.

 

MIRADOR DE LA TORRA

El Mirador de la Torra és el lloc ideal per allotjar-se per aquells a qui els hi agrada la història i la sensació de poder viure a una antiga casa parroquial al ben mig del poble de Rialb. 

 
 

Lapica Trips & Events © 2016 | info@lapicatrips.com

Marquès de Sentmenat, 73 08029 Barcelona | Telèfon: +34 93 205 36 67